Zeg nu zelf, evenementen als Kerst, Sinterklaas, Gildefeesten, carnaval en andere dorpse feestelijkheden kunnen niet zonder onze muziekvereniging. Maar een muziekvereniging kan alleen bestaan als er voldoende financiële middelen zijn om alle kosten te financieren. Denk daarbij aan de kosten  van de instrumenten, het onderhoud hiervan, de vaste lasten van de repetitieruimte, de dirigent , het organiseren van concerten en allerlei andere zaken.

De contributie van onze leden is voor deze kosten zeker niet dekkend. Voor een groot deel is onze muziekvereniging afhankelijk van donateurs en schenkingen van bedrijven. De Muziekvereniging Sluiskil is daarom blij en dankbaar met de huidige donateurs en bedrijven die onze vereniging steunen.

Echter de financiële verplichtingen worden steeds hoger en om in de toekomst als Muziekvereniging te kunnen blijven bestaan hebben we meer donateurs nodig.

Wilt U uw steentje bijdragen? Meldt u dan aan als donateur door onderstaand uw gegevens in te vullen en te verzenden.

  Refresh Captcha  
 

Na ontvangst van uw gegevens zenden wij u een donatienota, waarbij u vrij bent de hoogte van de donatie zelf te bepalen.